Un jucator de la Everton, jefuit  in timp ce se uita la meci!

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 11:50
Un jucator de la Everton, jefuit  in timp ce se uita la meci!

Fotbalistul lui Everton, Phil Jagielka, care in prezent este accidentat, a fost jefuit in casa sa in timp ce se uita la un meci al echipei, potrivit  The Guardian

Jaful s-a petrecut miercuri seara, cand Everton a invins cu 4-0 pe Hull, in Cupa Ligii. Trei barbati, care aveau cutite asupra lor, au intrat in casa si l-au fortat pe acesta sa le dea toate bijuteriile si cheile de la masina de teren, jucatorul fiind proprietarul a mai multor autoturisme de lux.

Jucatorul nu a fost ranit, iar masina a fost gasita abandonata de politie. Jagielka, in varsta de 27 de ani, se reface in prezent, dupa ce in luna aprilie a suferit o ruptura a ligamentelor genunchiului.

"Trei barbati au patruns in casa din Knutsford, iar proprietarul a fost amenintat cu un cutit. Din fericire, nimeni nu a fost ranit", a spus un purtator de cuvant al politiei.
Luna trecuta, mijlocasul lui Blackburn, Vince Grella, a fost amenintat cu un cutit de niste hoti care au intrat peste el in casa. In luna decembrie, o banda de hoti au furat bijuteriile din casa lui Roque Santa Cruz, dupa ce sotia lui si cei doi copii au fost amenintati cu un cutit.

Jagielka este al 11-lea fotbalist din zona Merseyside care este jefuit in ultimii ani.

 

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT