Un adio special! Mesajul de susținere transmis de Ilkay Gundogan pentru Jack Grealish: "Este înțeles greșit de mulți oameni"

Ilkay Gundogan Jack Grealish Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 16:13
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 16:24

FC Barcelona a anunțat transferul lui Ilkay Gundogan, căpitanul celor de la Manchester City. 

După succesul istoric din sezonul recent încheiat cu Manchester City, când a cucerit Premier League, FA Cup și UEFA Champions League, Ilkay Gundogan a hotărât că este momentul pentru o nouă provocare și a semnat cu gruparea catalană. 

Mijlocașul german a semnat din postura de jucător liber un contract valabil până în 2025 și va avea o clauză de reziiere în valoare de 400 de milioane de euro.

"Sub comanda lui Pep Guardiola, ultimul transfer al Barcelonei a devenit un mijlocaș total și a strălucit cu adevărat în fața porții", este descrierea făcută lui Gundogan pe site-ul oficial al celor de la FC Barcelona.

Ilkay Gundogan, mesaj de susținere pentru Jack Grealish
 

Fostul căpitan al "cetățenilor" a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului britanic, despre care a spus că este înțeles greșit de anumiți oameni.

"Vreau să spun că Jack Grealish este înțeles greșit de anumiți oameni din presă. Este unul dintre cei mai simpatici băieți pe care i-am întâlnit, în fotbal. Este distractiv să fi în preajma lui. Este umil și natural.

Mă bucur pentru succesul său din acest sezon, știu cum este să vii la un club mare pentru mulți bani, cu toată presiunea. A muncit foarte mult pentru a ajunge la un anumit nivel în acest sezon, a fost fantastic pentru noi", a declarat acesta, potrivit The Player’s Tribune.

Jack Grelish, declarație directă despre comportamentul său
 

Criticat de anumite persoane pentru comportamentul său, Jack Grealish a oferit o reacție în presa din Marea Britanie, declarând că preferă să fie sincer și real decât să se ascundă așa cum o fac alții. 

"Nu regret nimic, așa mă distrez eu. Știu ceea ce am făcut, știu cine sunt și cum mă comport, așa mă bucur în mod general.

Nu sunt obișnuit neapărat așa, dar am câștigat 'tripla', nu știu când se va mai întâmpla așa ceva. Așa că m-am bucurat și nu am fost singurul. 

Nu o să stau jos și să vă mint spunându-vă că nu beau și nu petrec, pentru că fac asta. Sunt sincer, trăiesc cel mai mare vis al meu, să joc pentru cel mai bun club din lume", a declarat Jack Grealish, potrivit Daily Mail.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!