Cristiano Ronaldo Manchester United PSG Anglia Cristiano Ronaldo

Scenariul ”Ronaldo la PSG” prinde contur! Care ar putea fi marele avantaj al parizienilor

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea pleca de la Manchester United la finalul acestui sezon, iar una dintre posibilele sale destinații ar putea fi chiar PSG, acolo unde poate fi coleg cu rivalul Leo Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 15:41
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:13

Ronaldo a semnat un contract valabil pe doi ani cu Manchester United în vară, în speranța că poate readuce clubul în ”elita” fotbalului din Premier League. Acest lucru nu s-a întâmplat. Chiar dacă are 15 goluri marcate și trei assist-uri în 27 de partide, rezultatele ”diavolilor” nu au fost cele așteptate.

Cristiano Ronaldo, așteptat la Paris lângă Messi!

Oricum, dacă Manchester United nu va reuși să termine în primele patru, pentru a fi sigură de prezența în sezonul următor de Champions League, este greu de crezu t că Ronaldo va rămâne pe Old Trafford. 

În acest moment, United este pe locul patru, dar se luptă cu Tottenham, Arsenal, Wolves și West Ham pentru ”top 4”. Una dintre posibilele destinații ale lui Ronaldo ar putea fi PSG, scrie 90min.com

Dacă Zinedine Zidane va fi numit antrenor din sezonul următor la Paris, acesta ar putea fi cel mai mare avantaj al grupării de pe Parc des Princes pentru transferul lui Cristiano, având în vedere relația strânsă dintre antrenorul francez și starul lusitan.

Pe lângă lupta din Premier League, Ronaldo și Manchester United trebuie să se concentreze și pe Liga Campionilor, acolo unde au obținut calificarea în optimi. ”Diavolii” își vor măsura forțele cu Atletico Madrid.

15 milioane de euro a plătit Manchester United pentru a-l transfera pe Ronalo de la Juventus, în vara anului trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!