UEFA ancheteaza Manchester City! INTERZIS la transferuri pentru bogatii din Premier League? Anuntul facut de englezi:

Autor: Sport.ro
Marti 15 Aprilie 2014, 11:08

	UEFA ancheteaza Manchester City! INTERZIS la transferuri pentru bogatii din Premier League? Anuntul facut de englezi:

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

UEFA analizeaza in aceasta saptamana situatia financiara a 76 de cluburi care au incalcat regulile fair-play-ului financiar. Decizia va fi anuntata pe 5 mai, dar pana atunci sunt cateva cluburi care tremura serios in asteptarea deciziei.

PSG are probleme mari dupa sponsorizarile realizate de familia regala din Qatar si se pare ca si Manchester City are aceeasi problema. Potrivit Daily Telegraph din Anglia, City a avut pierderi de 180 de milioane de euro in ultimii doi ani, mult peste limita de 45 de milioane de euro impusa de UEFA.

Sursa citata scrie ca fosta campioana a Angliei risca o amenda si interzis la transferuri pentru urmatoarele perioade de mercato, in timp ce excluderea din Champions League este putin probabila.

Comisia care se ocupa de Fair Play-ul financiar de la UEFA se intalneste miercuri si joi si va studia toate cazurile inainte de a anunta deciziile. 

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies