matheus cunha Atletico Madrid Premier League Wolverhampton Wanderers Anglia

Transfer de 50 de milioane de euro în Premier League! Ultima clasată s-a înțeles cu Atletico Madrid

Atacantul brazilian Matheus Cunha a fost împrumutat de Atletico Madrid la Wolverhampton Wanderers, ultima clasată în campionatul de fotbal al Angliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:40
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:35

Matheus Cunha este împrumutat până la finalul actualului sezon, cu o clauză obligatorie de cumpărare. În vârstă acum de 23 de ani, jucătorul a venit la Madrid în 2021 de la Hertha Berlin pentru 26 de milioane de euro, dar nu s-a impus la Atletico, transmite Agerpres.

Matheus Cunha, transferat de Wolverhampton de la Atletico Madrid

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, clauza obligatore de cumpărare din contractul lui Matheus Cunha este în valoare de 50 de milioane de euro, sumă pe care Atletico Madrid ar urma să o încaseze la finalul împrumutului. Ulterior, înțelegerea brazilianului cu Wolves va fi valabilă până în iunie 2027.

Matheus Cunha a punctat de şapte ori în sezonul trecut, dar nu a marcat niciodată în 17 apariţii în actuala stagiune pentru Colchoneros.

El este primul jucător adus de Wolverhampton după numirea antrenorului spaniol Julen Lopetegui, la începutul lui noiembrie, în locul portughezului Bruno Lage.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!