Tottenham Hotspur FC Bayern Munchen Harry Kane Premier League Anglia Harry Kane

Tottenham s-a decis! Ce se întâmplă cu Harry Kane

Harry Kane (29 de ani) se află la Tottenham Hotspur din ianuarie 2011.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 18:00
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 17:57

Cotat la 90 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, internaționalul englez mai are contract cu gruparea londoneză până la finalul sezonului actual.

Tottenham s-a decis! Ce se întâmplă cu Harry Kane

Presa internațională a tot scris despre un posibil transfer al lui Harry Kane la FC Bayern Munchen. Până acum, Spurs a refuzat două oferte venite din partea „bavarezilor”: prima de 70 milioane de euro, iar a doua de 80 milioane de euro.

Tuttomercatoweb a informat faptul că londonezii s-au decis cu privire la situația lui Harry Kane. Sursa a precizat că în cazul în care englezul nu-și va prelungi contractul, atunci Spurs va da drumul negocierilor pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare.

„De asta ar putea fi avantajată Bayern Munchen, care l-a fugărit pe atacantul englez ceva timp. În timpul acestei săptămâni, potrivit presei din Anglia, 'bavarezii' ar mai face o ofertă de 116 milioane de euro pentru Kane”, au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Alan Shearer: "Dacă vrea să meargă la Bayern, o să-i conduc mașină"

Cu 213 goluri marcate în Premier League all-time, Harry Kane este pe locul doi, după Alan Shearer, care a înscris de 260 de ori în eșalonul de top al Angliei, de-a lungul carierei sale fottbalistice.

Fost atacant de la Southampton, Blackburn și Newcastle, Alan Shearer a oferit o declarație amuzantă când a fost întrebat despre transferul lui Harry Kane la FC Bayern Munchen, după ce a petrecut 12 ani la Spurs.

„Dacă Harry Kane vrea să meargă la Bayern, o să-i conduc mașina până acolo. Totul pentru a-mi proteja recordul de goluri marcate în Premier League”, a glumit Alan Shearer, potrivit The Athletic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!