Tottenham rămâne fără antrenor! Ce s-a întâmplat cu Antonio Conte

Tottenham Hotspur Antonio Conte Premier League Anglia Antonio Conte
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:15
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:14

Spurs se află în acest moment pe locul cinci în clasamentul Premier League.

Tottenham Hotspur a înregistrat, în acest sens, 11 victorii, trei rezultate de egalitate și șapte înfrângeri, acumulând 36 de puncte după 21 de meciuri jucate.

Tottenham rămâne fără antrenor! Ce s-a întâmplat cu Antonio Conte

Însă, asta nu e tot. Clubul a anunțat pe rețelele social media că antrenorul Antonio Conte s-a simțit extrem de rău în ultimul timp, acuzând dureri abdominale.

În urma investigațiilor, tehnicianul italian a fost diagnosticat cu ccolecistită și va fi operat în vederea extracției vezicii biliare, care, în cele din urmă, va necesita o perioadă de recuperare.

Colecistita reprezintă o inflamație asupra vezicii biliare, localizată în spatele ficatului. Vezica biliară are rol de a stoca bila, care ajută la digestia persoanelor după mese.

Cariera de antrenor a lui Antonio Conte

Tehnicianul italian a fost la cârma celor de la Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, Chelsea și Inter, înainte de a semna cu Tottenham Hotspur la începutul lui noiembrie 2021.

De asemenea, Antonio Conte a fost și selecționerul Italiei în perioada 2014 - 2016, unde a strâns un număr de 24 de meciuri și o medie de 2 puncte pe partidă, conform informațiilor oferite de Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!