Tevez poate aduce lui Sheffield 30 de milioane de lire sterline!

Autor: Sport.ro
Marti 23 Septembrie 2008, 12:25
Tevez poate aduce lui Sheffield 30 de milioane de lire sterline!
Sheffield United a castigat procesul cu West Ham privind dreptul de a-l utiliza in sezonul 2006/2007 pe argentinianul Carlos Tevez si ar putea primi compensatii in valoare de 30 de milioane de lire sterline.

Sheffield United a contestat utilizarea atacantului Carlos Tevez la sfarsitul sezonului 2006/2007 din Premier League, inregistrat ilegal de catre West Ham United, gruparea din urma castigand cel putin trei puncte cu argentinianul pe teren, fapt ce a determinat retrogradarea echipei Sheffield.

Procesul a fost judecat de un tribunal independent cu care au fost de acord atat cele doua cluburi implicate cat si federatia din Anglia, urmand ca valoarea compensatiei sa fie anuntata cel mai probabil la 2 octombrie. De asemenea, nu se stie inca daca West Ham va putea sa conteste aceasta decizie.

In aprilie 2007, gruparea West Ham a fost amendata cu 5.5 milioane de lire sterline pentru nereguli in transferurile argetinienilor Carlos Tevez si Javier Mascherano. In ultima etapa, Tevez a inscris golul victoriei pentru West Ham impotriva actualei sale echipe, Manchester United, succes ce a permis ramanerea in Premier League pentru West Ham.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT