Si-a indeplinit visul de a juca la United, dar n-a uitat de unde a plecat! Gestul incredibil facut de un jucator pentru primul sau club: "Iesiti in parcare, aveti ceva acolo"

Si-a indeplinit visul de a juca la United, dar n-a uitat de unde a plecat! Gestul incredibil facut de un jucator pentru primul sau club: "Iesiti in parcare, aveti ceva acolo"

A jucat la micutul club pana la varsta de 9 ani!

Diogo Dalot a fost transferul surprinzator facut de Jose Mourinho in vara trecuta. Fundasul a fost transferat de la FC Porto pentru 19 milioane de lire sterline, semnand un contract pe 5 ani.

Fundasul de 19 ani a prins 8 partide in acest sezon pentru United in Premier League, fiind considerat un jucator de viitor pentru United. Dalot a fost crescut de FC Porto inca de cand avea 9 ani. Primul sau club a fost insa Fintas Football School iar Dalot nu a uitat ca acolo a facut primii pasi in fotbal!

El le-a facut cadou un nou autobuz! Dezvaluirea a fost facuta de coordonatorul institutiei, Luis Travassos: "Vorbeam cu Diogo prin Skype. El era in autobuzul lui Manchester United in drum spre un meci. Ne-a spus sa iesim in parcare iar acolo am gasit un nou autobuz pentru club! A fost cu siguranta un soc! A pregatit totul in secret si a pastrat o parte din primul salariu din Anglia pentru aceasta surpriza.

entru noi, o institutie cu putine resurse financiare este un cadou imens!" a povestit Travassos pentru A Bola.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT