Si-a indeplinit visul de a juca la United, dar n-a uitat de unde a plecat! Gestul incredibil facut de un jucator pentru primul sau club: "Iesiti in parcare, aveti ceva acolo"

Si-a indeplinit visul de a juca la United, dar n-a uitat de unde a plecat! Gestul incredibil facut de un jucator pentru primul sau club: "Iesiti in parcare, aveti ceva acolo"

A jucat la micutul club pana la varsta de 9 ani!

Diogo Dalot a fost transferul surprinzator facut de Jose Mourinho in vara trecuta. Fundasul a fost transferat de la FC Porto pentru 19 milioane de lire sterline, semnand un contract pe 5 ani.

Fundasul de 19 ani a prins 8 partide in acest sezon pentru United in Premier League, fiind considerat un jucator de viitor pentru United. Dalot a fost crescut de FC Porto inca de cand avea 9 ani. Primul sau club a fost insa Fintas Football School iar Dalot nu a uitat ca acolo a facut primii pasi in fotbal!

El le-a facut cadou un nou autobuz! Dezvaluirea a fost facuta de coordonatorul institutiei, Luis Travassos: "Vorbeam cu Diogo prin Skype. El era in autobuzul lui Manchester United in drum spre un meci. Ne-a spus sa iesim in parcare iar acolo am gasit un nou autobuz pentru club! A fost cu siguranta un soc! A pregatit totul in secret si a pastrat o parte din primul salariu din Anglia pentru aceasta surpriza.

entru noi, o institutie cu putine resurse financiare este un cadou imens!" a povestit Travassos pentru A Bola.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT