Anglia

Se pregateste socul anului in Anglia? Mourinho, in pericol sa fie demis dupa ce a ajuns pe locul 16, Abramovich vrea un antrenor de 15 milioane euro

Chelsea are un inceput dezastruos de sezon, iar lui Abramovich nu ii pica prea bine. Echipa lui Jose Mourinho a strans 8 puncte in 8 meciuri si se afla pe pozitia a 16-a. In aceste conditii, scrie editia tiparita a Sunday Mirror, rusul se gandeste sa-l inlocuiasca pe Jose.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 09:41
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 09:54

"Chelsea planuieste aducerea lui Diego Simeone in locul lui Jose Mourinho, insa va trebui sa plateasca circa 15 milioane de euro pentru argentinian", este dezvaluirea facuta de editia de astazi a uneia dintre cele mai citite publicatii britanice - Mirror.

Jurnalistii Sunday Mirror au aflat ca Roman Abramovich e tot mai nemultumit de situatia clubului, dupa un inceput foarte slab de sezon al campioanei. Astfel, acesta ar lua in considerare chiar inlocuirea lui Jose Mourinho, desi portughezul este fara doar si poate unul dintre cei mai mari si abili antrenori din lume.

Englezii noteaza ca Chelsea ar fi dispusa sa negocieze pentru Diego Simeone, desi antrenorul argentinian, cel mai longeviv de la Atletico, are o clauza destul de mare - 15 milioane de euro.

Simeone a semnat in luna martie un contract pe 5 ani cu Atletico, care ii aduce peste 5 milioane de euro anual. Totusi, acest aspect nu ar reprezenta o problema pentru bogatul Abramovich.

Diego Simeone a castigat titlul cu Atletico in 2014 si a jucat o finala de UEFA Champions League. Acesta a mai castigat Europa League si Cupa Regelui Spaniei cu formatia de pe Vicente Calderon.

Modifică setările cookies