4 2016 16:23

Scouterul polonez al lui Arsenal care nu a auzit pana acum de YouTube si DVD-uri :) In ultimele 14 luni a facut 85.000 km in interes de serviciu: "Vad 3-4 meciuri pe saptamana"


	Scouterul polonez al lui Arsenal care nu a auzit pana acum de YouTube si DVD-uri :) In ultimele 14 luni a facut 85.000 km in interes de serviciu: "Vad 3-4 meciuri pe saptamana"

In ziua in care a inceput campania de transferuri in fotbalul mare din Europa, site-ul polonez sport.pl a publicat un interviu cu unul dintre scouterii lui Arsenal.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Site-ul polonez sport.pl a publicat un interviu cu Tomas Pasieczny, unul dintre scouterii lui Arsenal, in care acesta explica cum arata viata de zi cu zi in fascinanta meserie pe care o practica.

Pasieczny a calatorit 85.000 de kilometri in ultimele 14 luni pentru a descoperi fotbalisti talentati pe intreg teritoriul Poloniei.

A scris sute de rapoarte si a vazut, in medie, trei-patru meciuri in fiecare saptamana.

Tomas Pasieczny spune ca cea mai obositoare parte a meseriei sale este legata de drumurile lungi pe care trebuie sa le parcurga intre doua meciuri.

"Cateodata, ca sa ajung la meciuri, trebuie sa imi petrec ore intregi in masina."

"Drumul de la un meci pe care il vad eu pana la un transfer este lung. Mai intai scriu un raport, care ajunge la o comisie de la club. Acolo rapoartele sunt filtrate si trimise mai departe la oamenii de decizie."

"Depinde de dorinta clubului, de strategie. Intr-o forma simplificata, procesul este cam asa - dupa ce vad meciul, trimit un raport, intr-un format specific. Daca e necesar, evidentiez un jucator anume si ii notez calitatile particulare."

"In functie de decizia clubului, urmeaza sa fie trimisi si alti souteri, sau sa se ia legatura direct cu agentul, sau cu reprezentantii clubului."

"Noi niciodata nu intram in contact cu jucatorii, pentru ca intotdeauna este nevoie de o parere de back up.", a povestit scoterul polonez.

Citeste si:

#Arsenal

#scouter

2 comentarii
  • 5 2016
    anonim un scouter adevarat nu urmareste dvd-uri cd-uri etc...
  • 4 2016
    dj_axu domnule scouter, nu esti eficient, dl. BKL are nevoie numai de un televizor pentru a transfera " crema " .....
BRAT