Chelsea Luiz Felipe Scolari Manchester City Robinho Anglia

Scolari este furios ca nu a reusit sa-l transfere pe Robinho

Felipe Scolari antrenorul lui Chelsea este furios pe faptul ca Robinho i-a scapat printre degete la Manchester City, desi il urmarea de mai mult timp pe brazilian.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Septembrie 2008, 12:35
Data actualizarii: Miercuri 03 Septembrie 2008, 12:41

Captura impresionanta facuta de Manchester City pe ultima suta de metri a perioadei de transferuri l-a lasat cu gura cascata pe Scolari.

Se pare ca transferul bomba facut de Manchester City in ultima zi dedicata perioadei de transferuri l-a infuriat foarte tare pe Scolari, care nu a reusit sa-l aduca pe Robinho la Chelsea.

Pentru Scolari, aceasta miscare a celor de la Manchester City se pare ca este ca o infrangere avand in vedere ca antrenorul si-l dorea de mai mult timp pe brazilian, in afara faptului ca Chelsea a platit mai multi bani decat a dat Manchester pe Robinho pe niste jucatori nu atat de buni.

"Numai este niciun secret ca Chelsea a cheltuit foarte multi bani pe transferuri in ultimii ani. Unii jucatori s-au dovedit a fi buni, altii nu. Scolari intelege ca bugetul este limitat dar traieste cu impresia ca nu a cerut mai mult de la club. L-a adus pe Deco pentru numai 10 milioane de euro si a afirmat foarte bine cat de important poate sa fie Robinho pentru acest sezon la echipa. In seara in care Manchester City trata transferul brazilianului in insula, Scolari l-a sunat pe Robinho in miezul noptii ca sa-l convinga sa nu se duca la Manchester City. In cele din urma jucatorul a ajuns in Manchester din cauza ca Chelsea nu a ridicat oferta pentru brazilian." a declarat un apropiat al lui Scolari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies