Cristiano Ronaldo Manchester United Mauricio Pochettino PSG Anglia

Schimbul anului în fotbal! Clubul dispus să-și lase antrenorul la Manchester United, doar dacă vine Cristiano Ronaldo!

Mauricio Pochettino este unul dintre favoriții conducerii lui Manchester United pentru a-l înlocui pe interimarul Ralf Rangnick, ”instalat” până la finele acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 19:02
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 19:06

Argentinianul le-ar fi mărturisit apropiaților că are de gând să plece de la PSG la finalul acestui sezon, iar United ar putea fi o variantă. Doar că șefii parizienilor nu sunt dispuși să renunțe ușor la antrenorul lor și sunt gata să le propună un schimb conducătorilor de pe Old Trafford.

Schimbul anului în fotbal: Pochettino - Ronaldo

Pochettino, fost finalist de Liga Campionilor cu Tottenham, ar putea ajunge la Manchester United, dar nu la schimb cu antrenorul Ralf Rangnick, ci cu... Ronaldo!

Interesul parizienilor pentru Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, nu este unul nou. 

Aceștia au încercat în repetate rânduri să-l aducă pe starul portughez pe Parc des Princes în trecut, dar acum ar putea fi mai aproape ca oricând de a semna cu PSG, mai ales că Mbappe este ca și plecat la Real Madrid, notează britanicii de la Mirror.

PSG este lider detașat în Ligue 1, cu 53 de puncte, la zece puncte distanță de urmăritoarea Marseille și cu un meci mai puțin. Obiectivul principal al lui Pochettino este câștigarea Ligii Campionilor, acolo unde parizienii au obținut calificarea în optimi.

Modifică setările cookies