benjamin mendy Edouard Mendy ferland mendy Manchester City Anglia Jucătorii de la Manchester City

Scandal în Premier League! Cazul starului de la City, acuzat de viol, afectează alți doi jucători

Un star al lui Manchester Ctiy se află în detenție din vară, după ce a fost acuzat de viol.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 10:57
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 11:07

Benjamin Mendy, fundașul francez al lui Manchester City, se află în detenție de la sfârșitul lunii august, fiind acuzat de viol și agresiune sexuală.

Edouard Mendy, portarul celor de la Chelsea, a pornit un adevărat război cu presa din Anglia și Franța, după ce mai multe publicații au folosit poze cu el sau cu Ferland Mendy în articolele despre cazul lui Benjamin Mendy.

  • Jucătorii de la Manchester City

Scandal de proporții în Premier League

”Este trist să vedem că în 2021, în Anglia și Franța, pentru anumiți oameni de culoare nu există fețe diferite și prenume diferite. Aceste erori par nevinovate, dar devin simbolice. Nu este complicat să faci diferența între două figuri, mai ales când joacă pentru echipe diferite și poartă tricouri diferite”, a scris portarul lui Chelsea, pe Twitter.

Mesajul a fost distribuit și de vărul lui Benjamin, Ferland Mendy, fundașul lui Real Madrid, care a completat: ”Mulțumesc, Edouard Mendy! Suntem în 2021. Opriți-vă! Va mai dura, dar veți ajunge să ne respectați, indiferent dacă vă place sau nu”.

Este campion mondial cu naționala Franței

Internaționalul francez în vârstă de 27 de ani a fost suspendat de clubul din Premier League, iar procesul pentru primele capete de acuzare ar urma să înceapă pe 24 ianuarie 2022, după ce i s-a refuzat de către autorități eliberarea pe cauțiune. 

Mendy, care este musulman, a câștigat cu ”Les Bleus” Campionatul Mondial din 2018, când a jucat însă într-o singură partidă de la turneul final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!