Roy Hodgson Premier League Watford Anglia

Revine în Premier League la 74 de ani! A 17-a echipă de club din carieră

Antrenorul îi ia locul unui alt veteran, Claudio Ranieri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 16:58
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 16:58

Echipa engleză de fotbal Watford, ocupanta penultimului loc în Premier League, care caută un înlocuitor pentru antrenorul italian Claudio Ranieri, demis luni, a demarat negocierile cu Roy Hogdson, fostul selecţioner al Angliei, informează BBC.

Roy Hodgson, aproape de revenirea în Premier League, la 74 de ani!

Hodgson, în vârstă de 74 ani, a condus 16 echipe de club şi patru selecţionate de seniori în opt ţări, pe parcursul carierei sale. El a activat ultima oară la Crystal Palace, despărţindu-se de clubul englez la finalul sezonului trecut. Antrenorul englez a declarat la momentul respectiv că doreşte să ia o pauză, dar nu a exclus o revenire în fotbal, la un moment dat.

Claudio Ranieri (70 ani), a fost concediat de Watford la doar trei luni de la angajarea sa după ce elevii săi au câştigat doar două dintre cele 14 meciuri disputate sub comanda tehnicianului italian, suferind în total 11 înfrângeri.

Watford doreşte să angajeze cât mai rapid un succesor pentru Ranieri, care să poată conduce echipa la următorul meci împotriva formaţiei Burnley, programat pe 5 februarie.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!