Revenirea LEULUL! Ibrahimovic, gata de primul meci dupa 8 luni de pauza! Mourinho: "E apt, dar sa nu ne asteptam sa joace 90 de minute"

Revenirea LEULUL! Ibrahimovic, gata de primul meci dupa 8 luni de pauza! Mourinho: "E apt, dar sa nu ne asteptam sa joace 90 de minute"

Pogba, Ibrahimovich si Rojo sunt apti pentru meciul cu Newcastle.

Jucatorii Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovich si Marcos Rojo, care au lipsit de pe teren perioade indelungate din cauza unor accidentari, sunt apti pentru meciul de sambata cu Newcastle, din Premier League, a anuntat Jose Mourinho.

"Jucatorii care erau in recuperare dupa accidentari, chiar si cei care au suferit accidentari importante, sunt apti de joc", a spus Mourinho pentru MUTV. Intrebat despre ce jucatori este vorba, tehnicianul a raspuns: "Pogba, Ibrahimovic si Marcos Rojo".

Rojo nu a mai evoluat pentru prima echipa a clubului Manchester United de la un meci cu Anderlecht, disputant la 20 aprilie, in Liga Europa. El a jucat miercuri intr-o partida pentru echipa under 23 a clubului din Manchester.

Ibrahimovich a lipsit tot de la meciul cu Anderlecht. Cei doi au avut rupturi de ligament încrucisate la genunchi.

"Zlatan este recuperat total. Nu ne putem astepta de la el sa poata juca 90 de minute sau sa evolueze in partide consecutive, cum facea inainte. Are nevoie de timp pentru a reveni la cel mai bun nivel", a explicat Jose Mourinho.

In ceea ce il priveste pe Paul Pogba, acesta s-a accidentat la un meci cu FC Basel, disputat la 12 septembrie, in Liga Campionilor. Pogba a avut ruptura la ischiogambieri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies