Replica lui Man City la LOVITURILE date de Barca si Real! Oferta COLOSALA a campioanei: salariu de 65mil € pentru un jucator

Replica lui Man City la LOVITURILE date de Barca si Real! Oferta COLOSALA a campioanei: salariu de 65mil € pentru un jucator

Jucatorul dorit de Messi la Barcelona a primit o oferta greu de refuzat de la campioana Angliei

Man City a dominat in ultima jumatate de deceniu cand venea vorba despre piata transferurilor - aceasta vara a fost insa cea mai linistita din ultimii ani. Man City a adus doar 3 jucatori pe care a platit bani - Fernando Reges, 15 milioane de euro de la Porto, Willy Caballero, 8 milioane de euro de la Malaga, si Bruno Zuculini, 2.5 milioane de euro de la Racing Club. A mai fost adus si Bacary Sagna, liber de contract.

Motivul pentru care cei de la City n-au mai aruncat cu banii este reprezentat de sanctiunea data de UEFA pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar. Cei de la Man City incearca astfel sa nu mai fie in aceasta situatie peste un an.

Totusi, cei de la Manchester City sunt gata sa faca o adevarata nebunie - ei ii pregatesc un contract in valoare de 65 de milioane de euro lui Kun Aguero! Campioana Angliei vrea sa-l pastreze pe atacantul argentinian pana in 2019.

Aguero castiga in acest moment 252.000 de euro pe saptamana, adica aprox 13 milioane de euro pe an. In noul contract si-ar pastra salariul insa ar incasa niste bonusuri mult mai mari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies