OFICIAL! Manchester United a anuntat numele noului manager: David Moyes! Fanii s-au ingrozit cand i-au vazut palmaresul! Pe cati ani a semnat:

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Mai 2013, 18:07
Data actualizarii: Joi 09 Mai 2013, 18:20

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

E OFICIAL! Manchester United a confirmat ca David Moyes va fi noul manager al echipei!

"Am avut o slujba formidabila la Everton, cu un presedinte grozav si cu jucatori incredibili. De acum si pana la sfarsitul sezonulu, voi face tot ce imi sta in putere pentru a termina cat mai sus posibil. Everton va fi mereu o parte din viata mea.

"Este o onoare pentru mine sa fiu rugat sa fiu noul manager al lui Manchester United. Sunt incantat ca Sir Alex m-a vazut potrivit pentru acest post. Am un respect urias pentru tot ce a facut la acest club. Stiu ca va fi dificil sa fiu succesorul celui mai bun manager din istorie, dar oportunitatea de a fi managerul lui Manchester United nu este ceva care sa apara des si abia astept sa incep lucrul sezonul viitor" a declarat David Moyes, noul manager al lui United.

"Cand am discutat despre candidati, cu totii ne-am pus de acord in ceea ce-l priveste pe Moyes. David este un om grozav cu integritate si cu o etica a muncii puternica. I-am admirat munca mult timp si l-am abordat in 1998 pentru a discuta o eventuala venire a lui ca asistent aici. Este un om tanar la inceputul carierei si a facut treaba magnifica la Everton. Nu exista nicio indoiala ca are toate calitatile de a fi manager aici"
a spus Sir Alex Ferguson.

Fanii lui Manchester United il privesc cu neincredere pe Moyes - in 11 ani la Everton, are un palmares groaznic in deplasarile de pe stadioanele echipelor din Big Four


David Moyes este alesul celor de la Manchester United dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson! Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a celor de la Manchester United, cei care au sters postul!

Alesul celor de la Manchester United pentru inlocuirea lui Alex Ferguson este David Moyes! Managerul care a pregatit-o pe Everton in ultimii 11 ani! Cei de la Everton au confirmat ca managerul va pleca in aceasta vara cand i se incheie contractul!

"Managerul s-a intalnit cu presedintele Bill Kenwright si a confirmat dorinta lui de a merge la Manchester United. Din partea intregului club, vrem sa-i multumim lui David pentru contributia masiva pentru care a avut-o la Everton de la venirea lui in martie 2002. A fost un manager incredibil. Ultimele doua meciuri ale sale vor fi in Premier League imotriva lui West Ham United si Chelsea. Oficialii lui Everton vor incepe cautarile pentru un inlocuitor imediat" scrie in comunicatul celor de la Everton.

Se pare ca favorit pentru inlocuirea lui Moyes la Everton este Robert Martinez.

Pagina de Facebook a celor de la Man United a anuntat si ea venirea lui David Moyes iar apoi au sters postul!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!