Jose Mourinho Manchester United Anglia

Reactia lui Mourinho dupa o saptamana de cosmar: 3 meciuri, 3 infrangeri! United a ramas la 6 puncte in spatele liderului

Manchester United a fost invinsa de Watford in campionat, scor 1-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2016, 17:20
Data actualizarii: Duminica 18 Septembrie 2016, 17:36

1-2 cu Manchester City, 0-1 cu Feyenoord si 1-3 cu Watford. Pentru Mourinho se incheie o saptamana de cosmar, cum n-a mai trait in ultimii 10 ani.

Manchester United a ramas la 6 punctele in spatele liderului City, care merge ceas in campionat. De cand a ajuns pe banca lui City, Guardiola a castigat tot, atat in campionat, cat si in meciurile europene.

Mourinho e convins ca nimic nu e pierdut deocamdata si ca poate redresa echipa.

"Am capacitatea asta de a fi echilibrat in astfel de momente. Nimeni nu m-a vazut facand tumbe pe teren de fericire dupa ce am castigat cateva meciuri si nimeni nu ma vede acum deprimat, dupa rezultatele astea."

"Sunt suparat, sigur, dar le spun jucatorilor ca trebuie sa mergem inainte."

"Maine dimineata avem antrenament, la 10:30 dimineata, si trebuie sa ne apucam de treaba."

"Important e sa vad atitudine din partea lor, pentru a trece peste acest moment negativ. Le-am dat si un exemplu: Ashley Young a fost fenomenal in ceea ce priveste atitudinea, determinarea."

"Avem nevoie de oameni pozitivi care sa dea o stare pozitiva echipei.", a spus Mourinho.

Ultima serie de trei infrangeri consecutive pentru o echipa antrenata de Mourinho a avut loc in 2006, pe cand portughezul era pe banca lui Chelsea.

Pe Twitter circula doua imagini in care se vad clar greselile de pozitionare in defensiva lui Mourinho, la doua dintre golurile marcate de Watford.

Modifică setările cookies