Anglia

Prima reactie a lui Gerrard dupa cea mai mare gafa din cariera: "Daca greseam asa in tinerete, eram distrus!" Ce s-a intamplat

Vezi ce a spus Gerrard despre momentul cu Chelsea, decisiv in pierderea titlului de catre "cormorani".

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 19:26
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 19:32

Gerrard considera ca a fost ghinion pur in acel moment si ca nu se simte deloc vinovat. Mai mult, a trecut peste acel moment si se concentreaza pe turneul final din Brazilia, acolo unde Anglia are cea mai grea grupa:

"Da, nu a fost corect, bineinteles, pentru ca a fost un timing prost, mai erau doar 3 jocuri ramase din campionat. Eram pe primul loc, a fost foarte dur acel moment, dar asta e fotbalul, asta e viata. Nu pot sa imi plang de mila, s-a dus acel moment", spune capitanul lui Liverpool.

Gerrard considera ca momentul a fost pur ghinion: "Daca as fi dat o pasa gresita, daca mi-as fi dat autogol sau daca nu mi-as fi facut treaba cum trebuie, m-ar fi urmarit acest moment, dar ma tot intreb, ce as fi putut face? Am alunecat, nu am ce sa fac, asta e. Am facut multe greseli in cariera mea si am invatat din ele. Daca ar fi venit aceasta greseala la o varsta mai mica, pe la 20 de ani, m-ar fi omorat, eram distrus."

 

A trecut peste gafa, se gandeste la Mondial


Acesta considera ca a trecut definitiv peste acel moment si se gandeste doar al Cupa Mondiala din aceasta vara, acolo unde Anglia a picat in grupa mortii alaturi de Uruguay, Italia si Costa Rica.

"Odata ce incepi sa te antrenezi iar si sa te pregatesti de Mondial, iti vin in minte diferite lucruri, gen Italia, Uruguay, Suarez, Costa Rica. Astea sunt importante, nu acea greseala. Avem o energie buna la lot", povesteste Gerrard pentru Dailymail, in timp ce pe langa el trecea Sterling, colegul sau de la Liverpool. "I-am zis deja ca o sa alerge si in locul meu la Mondial", a glumit Gerrard cu acesta.
 

Modifică setările cookies