Anglia

Prima declaratie a Evei Carneiro in scandalul cu Mourinho! Cum face PRAF Federatia Engleza dupa ce portughezul a fost iertat

Jose Mourinho a fost gasit nevinovat de catre FA in scandalul cu Eva Carneiro si, astfel, a scapat de suspendarea de 5 etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 18:50
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 18:51

Decizia luata de FA a deranjat-o insa pe Eva Carneiro, medicul implicat in incidentul de pe 8 august, cand Mourinho a anuntat-o ca nu mai face parte din stafful sau pentru ca a intrat pe teren fara acordul sau.

Eva Carneiro a criticat Federatia Engleza printr-un comunicat de presa in care le reproseaza ca in niciun moment nu a fost chemata sa dea declaratii in acest caz.

Eva Carneiro considera ca nu rezultatul anchetei a fost in mod clar influentat prin ignorarea unei persoane care a facut parte din incident.

"Am fost surprinsa sa aflu ca FA investicheaza incidentul de pe 8 august. Dar nu am fost in niciun moment chemata de FA pentru declaratii. Ma intreb daca nu cumva asta este singurul loc din tara asta in care una dintre persoanele implicate intr-un conflict nu a fost considerata relevanta. Ignorand o parte din probe va influenta in mod decisiv rezultatul", a transmis Eva Carneiro intr-un comunicat de presa.

Modifică setările cookies