Pep Guardiola, discurs înainte de finala FA Cup (Manchester City - Manchester United e azi, ora 17:00, în direct la Pro Arena și pe VOYO)

manchester city - manchester united Pep Guardiola Anglia Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 09:38
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 10:37

Manchester City și Manchester United se vor duela în finala FA Cup sâmbătă, de la ora 17:00, iar confruntarea va fi transmisă în direct la Pro Arena și pe VOYO, dar și în format LIVE TEXT pe www.sport.ro și pe Facebook Sport.ro.

”Diavolii roșii” au trecut în semifinale de Coventry cu 4-3, în timp ce ”cetățenii” au învins-o pe Chelsea cu 1-0, pentru a obține accederea în finala celei mai vechi competiții din fotbal.

Pep Guardiola, discurs înainte de finala FA Cup (Manchester City - Manchester United e sâmbătă, ora 17:00, în direct la Pro Arena și pe VOYO)

Înainte de City - United, Pep Guardiola a vorbit la conferința de presă și a remarcat cât de serios vor trata elevii săi finala competiției, pentru a-și asigura prezența unui nou trofeu în cabina de pe ”Etihad”.

”Jucătorii simt că va fi un meci complet diferit față de cele din campionat. Câteodată simți presiunea și te face să joci mai bine. Câteodată, cu titlul deja adjudecat, te face să fii mai relaxat. Noi trebuie să fim pregătiți.

Toți fanii noștri vin pe 'Wembley'. E ultimul meci al sezonului, ultimul efort. Sunt impresionat de cum s-au antrenat jucătorii în ultimele zile. Foarte focusați, toți vor să ia parte în finală. Vom da, cu siguranță, totul.

E fotbal, nu s-a mai ântâmplat niciodată în istoria noastră să repetăm derby-ul din finală pentru doi ani la rând, de două ori chiar! O respectăm pe United, trebuie să o facem.

Mergem la Londra să oferim un joc bun”, a spus Pep Guardiola, citat de TuttoMercatoWeb.

Pep Guardiola o antrenează pe Manchester City din iulie 2016. De atunci, a bifat 471 de apariții la cârma ”cetățenilor” și a înregistrat o medie de 2.34 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!