O formatie ISTORICA din Anglia a fost vanduta chinezilor! Revenirea singurei echipe care are mai multe trofee de Liga decat titluri:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Octombrie 2011, 12:53

	O formatie ISTORICA din Anglia a fost vanduta chinezilor! Revenirea singurei echipe care are mai multe trofee de Liga decat titluri:

Una dintre cele mai frumoase povesti din fotbal revine in prim-plan - e echipa care in 3 sezoane a reusita sa promoveze, sa castige titlul si sa ia Cupa Campionilor Europeni!

Nottingham Forest era la sfarsitul anilor 70 una dintre cele mai mari echipe din lume. Asta chiar daca a promovat in prima liga engleza abia in sezonul 1976-1977. Anul imediat urmatorul au luat titlul in Anglia. Iar in urmatoarele 2 sezoane au castigat Cupa Campionilor Europeni!

In chiar primul sezon de Premier League, in 1993, Nottingham Forest a retrogradat, acela fiind ultimul sezon ca manager al lui Brian Clough, omul care a castigat in cei 18 ani de cariera la Nottingham un titlu, doua Cupe al Campionilor si 4 Cupe ale Ligii Angliei.

Dupa ce a ajuns chiar si in Liga a 3-a, Nottingham Forest a revenit in Championship. Sezonul trecut au terminat pe 6 si au mers in playoff insa au ratat promovarea.

Dupa un start de sezon dezamagitor, cu doar 8 puncte in 10 etape, clubul Nottingham Forest a fost vandut unui consortiu din China. Cei de la The Sun scriu ca fostul patron, Nigel Doughty, a acceptat oferta de 27.5 milioane de euro. Se pare ca noii patroni sunt pregatiti sa investeasca sume importante pentru a o readuce pe Nottingham Forest in elita fotbalului englez.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies