Anglia

Nu a fost niciodata pus in situatia asta! Ce trebuia sa faca Mourinho ca Eva Carneiro sa revina la Chelsea!

Eva Carneiro refuza sa se mai intoarca la Chelsea, iar situatia pare fara rezolvare in acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 20:04

Medicul Eva Carneiro ar fi revenit la clubul Chelsea daca antrenorul Jose Mourinho si-ar fi cerut scuze fiindca a insultat-o, a declarat, pentru ziarul britanic The Evening Standard, Anna Kessel, una din fondatoarele asociatiei "Women in Football".

"Doctor Carneiro nu facut nimic rau. Ea ar fi revenit imediat la lucru daca Mourinho si-ar fi cerut scuze si totul s-ar fi terminat de mult. Este evident. Ea a actionat bine tratandu-l pe Eden Hazard, iar apoi a fost retrogradata de club si pozitia sa era intolerabila. Cati dintre noi ar fi acceptat un job mai putin important, cu mult mai putine responsabilitati, cand n-ai facut nimic rau, totul fara scuze din partea clubului sau o recunoastere a greselii din partea dlui Mourinho?", a afirmat Anna Kessel.

Eva Carneiro nu s-a prezentat vineri la Chelsea, dupa ce clubul i-a cerut sa revina.

Incidentul a avut loc in timpul partidei de campionat Chelsea - Swansea (2-2), disputat pe 8 august, impotriva lui Mourinho fiind depusa ulterior o plangere in care este acuzat ca a folosit un limbaj abuziv sau sexist impotriva Evei Carneiro, medicul primei echipei a clubului londonez.

Dupa meciul respectiv, Mourinho i-a sanctionat pe Eva Carneiro si pe fizioterapeutul Jon Fearn, care au fost suspendati pentru urmatoarele jocuri si antrenamente ale londonezilor. Mourinho si-a considerat staff-ul medical "prea naiv" in timpul meciului cu Swansea, dupa ce medicii s-au precipitat sa-i acorde ingrijiri lui Eden Hazard in ultimele minute de joc, lasand-o pe Chelsea sa se apere in doar noua jucatori.

Sursa: Agerpres

CITESTE SI

Modifică setările cookies