Noul stadion al lui Tottenham are TOALETA pentru caini! Cand va fi inaugurata arena de 1.2 MILIARDE euro. VIDEO

Stadionul lui Tottenham e o bijuterie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2019, 15:50
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2019, 15:56

Dupa multe luni de amanare, noua arena a lui Tottenham din Londra este gata de inaugurare. Stadionul i-a costat pe sefii clubului londonez 1,2 miliarde de euro, iar fanii sunt incantati. Arena arata superb si poate gazdui meciul cu Crystal Palace din Premier League de la inceputul lunii aprilie. Apoi, noua arena a lui Tottenham va gazdui primul meci din Champions League, contra rivalilor de la Manchester City in sferturile competitei.

Pe noul stadion al lui Tottenham s-a jucat deja un meci pentru a testa gazonul, al echipei U18 contra lui Southampton, iar acesta a rezistat. La meci au asistat si jucatorii de la prima echipa care nu sunt plecati la nationala, dar si antrenorul Mauricio Pochettino.

  • Noul stadion al lui Tottenham are TOALETA pentru caini! Cand va fi inaugurata arena de 1.2 MILIARDE euro. VIDEO

Arena lui Tottenham are o capacitate de 62.062 de locuri, e pe noua etaje si are primul gazon retractabil pe bucati din fotbal. Arena a fost construita ca sa gazduiasca si meciuri din fotbalul american printr-un parteneriat intre club si NFL. In plus, presa britanica a aflat ca noul stadion al lui Tottenham va avea inclusiv toalete pentru cainii care vor insoti fanii echipei fara vedere. Facilitati media moderne, saloane VIP, locuri de parcare si o mica piata unde fanii se pot aduna inainte de partida au fost construite.

VEZI FOTO:

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies