Noul antrenor de la Liverpool, atacat brutal de conaționalul Erik ten Hag. Ce a spus despre Arne Slot

Liverpool Arne Slot Erik ten Hag Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 08:53
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 09:03

Liverpool se pregătește de o nouă eră, după plecarea lui Jurgen Klopp, care a antrenat gruparea din Premier League timp de opt sezoane.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool opt ani și jumătate, timp în care și-a trecut în CV opt trofee colective și două individuale. Neamțul a avut parte de o atmosferă incendiară la ultimul meci pe banca clubului din Merseyside.

La ultimul meci din Premier League, Jurgen Klopp a anunțat într-un mod inedit numele noului antrenor de la Liverpool, Arne Slot urmând să fie anunțat în mod oficial la începutul lunii iunie.

Erik ten Hag a vorbit despre Arne Slot

Tehnicianul lui Manchester United a vorbit despre mutarea conaționalului său în Premier League, iar discursul a fost unul neașteptat.

"Oamenii vorbesc prea mult despre Feyenoord. A fost constantă în acest sezon, dar nu de top. PSV a fost cu două clase mai bună. În ceea ce privește controlul jocului, intensitate, presiune, orice. 

PSV a fost mai bună decât restul, mult mai bună decât Feyenoord", a declarat Erik ten Hag, potrivit The Mirror.  

Arne Slot a mai antrenat de-a lungul carierei sale la AZ Alkmaar (2019-2020) și a fost interimar la SC Cambuur (2016-2017). Pe Feyenoord a pregătit-o din iulie 2021 și ar mai fi avut contract valabil până în 2026.

Feyenoord a încheiat campionatul pe locul secund, cu 84 de puncte, titlul revenindu-i lui PSV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!