Mutarea secolului in fotbal! De ce transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Manchester United va costa 180 mil euro

Mutarea secolului in fotbal! De ce transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Manchester United va costa 180 mil euro

Pentru Manchester United, revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a devenit un obiectiv principal la finalul acestui sezon. Costurile sunt insa uriase.

Ziaristii britanici de la The Guardian au calculat suma totala pe care Manchester United va trebui sa o plateasca pentru cea mai importanta mutare si cea mai scumpa din istoria fotbalului.

180 de milioane de euro ar urma sa coste posibila revenire istorica a lui Ronaldo la United, din 2015, cand jucatorul va avea 30 de ani.

Platit cu 21 de milioane de euro la Madrid, Ronaldo ar urma sa incaseze la United aproximativ 511.000 euro pe saptamana, adica undeva pe la 25 de milioane de euro pe sezon.

Mai mult, Guardian scrie ca Manchester United ii va pregati si un contract pentru venituri suplimentare din drepturile de imagine, in timp ce Real Madrid va dori sa-si recupereze investitia originala.

80 de milioane de euro va fi suma de transfer pe care Real vrea s-o primeasca de la United, mai scrie Guardian.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies