MUTAREA care porneste un razboi in Manchester! City pregateste urmatorul transfer important! Pe ce jucator de la marea rivala au pus ochii:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 14:51

	MUTAREA care porneste un razboi in Manchester! City pregateste urmatorul transfer important! Pe ce jucator de la marea rivala au pus ochii:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

David Moyes se afla in pericolul de a pierde pe cel mai valoros tanar jucator. Adnan Januzaj este un pusti minune venit de la juniori pe care Moyes l-a promovat la prima echipa in meciurile amicale din presezon. Desi a fost folosit pentru a-l inlocui pe Rooney cat timp acesta a fost accidentat, Januzaj este convins ca este pregatit si ca merita un loc in lotul primei echipe.

Deoarece contractul lui expira la sfarsitul acestui sezon, Moyes se afla sub presiune si este nevoit sa rezolve pana in ianuarie situatia jucatorului. Januzaj a refuzat sa semneze un nou contract cu United inca din aprilie, motiv pentru care cei de la Manchester City il vaneaza de ceva vreme.

Intrebat daca simte ca Januzaj va semna un contract valabil pe 5 ani, Moyes a raspuns sec: "Da"

Fotbalisti care au jucat de-a lungul timpului atat pentru Manchester United cat si pentru Manchester City:
Denis Law, Brian Kidd, Wyn Davies, Sammy Mcllroy, Peter Barnes, John Gidman, Peter Beardsley, Mark Robins, Andrei Kanchelskis, Peter Schmeichel, Terry Cooke, Andy Cole, Carlos Tevez, Owen Hargreaves.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies