Mihai Mironica si Bogdan Pasare iti dau stiri din ora in ora de la Supercupa Angliei!

Autor: Sport.ro
Marti 31 Iulie 2007, 18:20
SUPERCUPA ANGLIEI CHELSEA - MANCHESTER, DUMINICA, ORA 17:00 LIVE PE SPORT.RO!

Cel mai asteptat eveniment din Anglia, Supercupa dintre Chelsea si Mancester este in direct pe Sport.ro duminica de la ora 17.00. Pe site-ul www.sport.ro poti afla ultimele detalii din Anglia, de la corespondetii nostri, Mihai Mironica si Bogdan Pasare.

Duminica dimineata ramai pe www.sport.ro si afla ultimele detalii din vestiarele celor doua ehipe.

Supercupa Angliei: Chelsea - Manchester - Live pe Sport.ro, duminica ora 17:00!

Michael Ballack si Arjen Robben vor fi marii absenti ai Supercupei Angliei. Cele doua supervedete tocmai s-au refacut dupa accidentarile care i-au tinut departe de gazon, au reluat pregatorile, dar nu vor juca in regalul de pe Wembley. Potrivit presei spaniole, cei doi sunt foarte aproape de a semna cu Real Madrid. "Galacticii" sunt gata sa puna la bataie peste 40 de milioane de euro pentru cei doi.

Prima Supercupa a Angliei pe Wembley, dupa 7 ani de absenta, incepe in forta. Essien a promis ca va da gol de la 30 de metri! Printr-o eventuala victorie, ghanezul vrea sa-l sarbatoreasca pe Sir Ferguson, cel care a implinit anul acesta 21 de ani la conducerea lui Manchester. Ar fi al 19-lea trofeu al legendarului manager, toate sub culorile lui United.

Deciziile luate de Trump în ultimele zile de mandat. Una dintre ele îi poate afecta şi pe români
BRAT

Modifică setările cookies