Mesaje incredibile ale fanilor lui Man United! Ce a patit aceasta fata care a avut 'ghinionul' sa o cheme Sarah Moyes

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2014, 07:41

	Mesaje incredibile ale fanilor lui Man United! Ce a patit aceasta fata care a avut 'ghinionul' sa o cheme Sarah Moyes

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Fanii lui Manchester United au ajuns la limita rabdarii. Campioana en-titre a Angliei a pierdut pentru prima data in istorie toate cele 4 meciuri de campionat cu Liverpool si Manchester City, se afla pe locul 7 in campionat si are sanse mici sa joace in Champions League sezonul viitor - doar un triumf in cea mai importanta competitie inter-cluburi ii mai poate salva, iar acolo vor juca in sferturi contra lui Bayern!

La meciul cu Aston Villa din acest weekend, fanii au strans bani pentru ca un avion sa treaca pe deasupra stadionului Old Trafford si sa se vada mesajul: "Wrong One. Moyes OUT!" (Cel gresit. Afara cu Moyes).

De abuzul pe care il primeste David Moyes din partea fanilor lui United a suferit si o fata de 27 de ani din Scotia. Ea a primit sute de mesaje pe Twitter de la fani cu injuraturi. Motivul? Numele ei este Sarah Moyes! "Nu am nicio legatura cu managerul de fotbal David Moyes. Va rog sa nu ma mai mentionati in mesaje, sunt sigur ca el are propriul sau cont" le-a transmis Sarah, mesaj care a fost redistribuit de peste 5.000 de ori, inclusiv de legenda Gary Lineker.

"Majoritatea mesajelor sunt doar glume: Spune-i tatalui tau ca ar trebui sa fie dat afara. Dar au fost si cateva oribile. Mi s-a spus in toate felurile si ca ar fi bine sa mor, asta a fost cam extrem" povesteste Sarah, cea care a fost contactata de The Sun in urma abuzului.

Un alt amanunt interesant - Sarah are un frate pe nume ... David :)

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies