McClaren desfiintat de presa engleza, Mourinho chemat in ajutor!

Autor: Sport.ro
Joi 18 Octombrie 2007, 12:49
"CUM S-A AJUNS LA ASTA STEVE?"

Presa din Anglia pune tunurile pe Steve McClaren. Sperantele Angliei de a ajunge la europene atarna de un fir foarte subtire dupa ce Anglia a fost infranta la Moscova cu 2-1 sub privirile incantate ale lui Abramovici.

"Acum zeii rugby-ului trebuie sa ridice natiunea" se consoleaza jurnalistii de la The Sun.  "Anglia a ajuns la mana Rusiei care trebuie sa piarda puncte pentru ca Rooney si compania sa-si vada visul implinit. In cel mai pur stil englezesc totul a inceput atat de bine ca sa se incheie atat de  prost si dezamagitor", mai noteaza publicatia britanica.

"Cum s-a ajuns la asta Steve?", este luat la rost McClaren de presa din insula. Suporterii revoltati il vor afara de la echipa pe Steve MacClaren, iar numele lui Mourinho este tot mai des pronuntat de presa. "Daca Jonny Wlikinson ar juca fotbal" sunt ironici fanii care rememoreaza 41 de ani de suferinta, in care englezii nu au mai obtinut nici un titlul la vreun turneu final. Mourinho s-ar putea reintoarce in Anglia dupa ce Federatia il cheama in ajutor sa-i salveze pe Lampard si Rooney. Pe lista lor, in caz ca tratativele nu ajung la vreun rezultat cu Mourinho, se mai afla Marcelo Lippi si Fabio Capello.

Sesiune extraordinară în Senat pentru alegerile locale. Când vor avea loc
BRAT