Anglia

''Masinaria de fotbal' a lui Wenger si-a distrus adversara in 3 minute si a stabilit un RECORD de pase in ultimele 2 sezoane

Arsenal a batut clar revelatia inceputului de sezon din Premier League - in doar 3 minute, Arsenal a inscris de 3 in poarta celor de la Aston Villa

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 10:45
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 10:42

La doar 3 zile de la infrangerea clara in fata celor de la Borussia Dortmund din Champions League, Arsenal si-a revenit in campionat, castigand cu 3-0 pe Villa Park prin golurile lui Ozil, Wellbeck si Cissokho (autogol). Toate cele 3 goluri au venit intre minutele 31-34!

Cu victoria asigurata, cei de la Arsenal au putut sa-si impuna jocul de pase si au stabilit un record in ultimele 2 sezoane din Premier League - nu mai putin de 741 de pase au realizat cei de la Arsenal in meciul cu Aston Villa.


Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Arsenal a fost Mesut Ozil, cel care fusese criticat in startul de sezon - germanul a fost ridicat in slavi la final de Arsene Wenger: "Nu m-am gandit nicio clipa sa-l las pe banca. Am multi jucatori ofensivi si incerc sa gasesc un echilibru corect. Trebuie sa ii arati ca exista incredere si a aratat ca poate raspunde ca este pus la indoiala" a spus Wenger.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies