Mario Balotelli Anglia

Marturisirile facute de una dintre cuceririle lui Balotelli. Cum a cucerit-o cu o camera de lux si un Bentley de 180.000 euro 

Inainte de a se transfera oficial la Liverpool, Balotelli a petrecut in Milano o noapte cu una dintre femeile renumite pentru relatiile ocazionale pe care le intretine cu fotbalistii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 17:35
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 17:36

Eglantine Flore Aguilar vine din Franta si este o fosta iubita a lui Ashley Cole. Recent, aceasta a povestit pentru Daily Star ca s-a culcat si cu Balotelli, chiar cu o noapte inainte sa ajunga la Liverpool si sa semneze cu britanicii.

"Liverpool sa nu isi faca griji in privinta lui Balotelli, daca va fi si pe teren asa cum este in pat", povesteste tanara din Franta despre SuperMario. Aceasta se lauda ca a mai avut 5 fotbalisti pe lista cuceririlor, insa niciunul nu se compara cu Balotelli.

Cei doi au petrecut o noapte intreaga intr-o camera de hotel de lux din Italia, de 1000 euro pe noapte, dupa ce a plimbat-o cu un Bentley de 180.000 euro.

Balotelli a avut parte si de o surpriza din partea ei. Dupa ce s-au cunoscut, a intrebat-o daca a mai iesit si cu alti fotbalisti, iar ea i-a marturisit lista lunga de jucatori, Saido Berahino de la West Ham, dar si jucatori de la Fulham, Aston Villa, Swansea, si pugilistul de 27 de ani, Amir Khan.

Modifică setările cookies