Martie, luna ARESTARILOR! Eric Cantona, legenda lui United, la inchisoare dupa ce a batut un barbat

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 15:41

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Dosarul Trasferurilor si 8 oameni de fotbal bagati la inchisoare in Romania, Uli Hoeness, presedintele lui Bayern, condamnat si el la 3 ani si jumatate, iar Eric Cantona, fostul star al lui Manchester United, retinut pentru ca a batut un barbat in plina strada. Luna martie poate fi declarata lejer luna arestarilor in fotbalul mondial.

Presa engleza anunta astazi fostul mare atacant al "diavolilor" a fost retinut miercuri seara de politia din Londra pentru ca a agresat un barbat de circa 40 de ani.

Cunoscut drept un tip coleric, dupa ce a mai agresat un fan chiar pe stadion, lovindu-l cu piciorul, Eric Cantona ar fi provocat o altercatie intr-un restaurant din capitala Angliei, victima sa iesind destul de "sifonata".

Desi barbatul nu a avut nevoie interventia medicilor, politia a fost chemata de urgenta la fata locului, ofiterii retinandu-l pe Cantona pentru tulburarea linistii publice si pentru agresiunea barbatului.

In varsta de 47 de ani, Eric Cantona a mai fost condamnat la 120 de ore de munca in folosul comunitatii, dupa ce a agresat un fan al lui Crystal Palace. Tot atunci a fost suspendat pentru 8 luni si a primit o amenda de 10 mii de lire sterline, extinsa mai tarziu la 20 de mii.

Pentru moment, fostul mare fotbalist francez isi asteapta procesul.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies