Galeria zilei: Mancini PLANGE dupa 'copilul lui'! "Este o pierdere foarte grea pentru mine si pentru echipa!" Cum a aratat relatia lor de-a lungul timpului! SUPER FOTO:

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Ianuarie 2013, 14:39

	Galeria zilei: Mancini PLANGE dupa 'copilul lui'! "Este o pierdere foarte grea pentru mine si pentru echipa!" Cum a aratat relatia lor de-a lungul timpului! SUPER FOTO:

Mario Balotelli s-a inteles cu AC Milan. City va incasa 23 de milioane de euro de pe urma acestui transfer.

Mario Balotelli se intoarce in Italia, dupa sezoane si jumatate petrecute la City. Roberto Mancini spune ca regreta foarte mult plecarea atacantului la AC Milan, in ciuda problemelor pe care acesta i le-a facut de-a lungul timpului.

Seria lunga de evenimente care au tinut primele pagini ale tabloidelor din Anglia a culminat cu altercatia pe care Balotelli si Mancini au avut-o la un antrenament, in aceasta iarna. Dupa acel incident, Mancini s-a convins ca ii este imposibil sa mai lucreze cu Balotelli. Despartirea atacantului de City era iminenta.

Pana la urma a iesit bine, atat pentru jucator, care are ocazia sa isi relanseze cariera, cat si pentru club, care se alege cu o suma consistenta de pe urma tranzactiei - 23 de milioane de euro.

Cu toate astea, Mancini spune ca regreta foarte mult plecarea lui Balotelli: "Suntem tristi cu totii, pentru ca Mario era un jucator extrem de important pentru noi. Cu el am castigat un campionat si un trofeu FA Cup in ultimii doi ani. Este un jucator fantastic si acest transfer ar putea fi benefic pentru el. Are o sansa mare sa demonstreze ca poate mai mult la AC Milan."

"Conducerea mi-a lasat mie ultima decizie pentru acest transfer. Am decis ca este mai bine pentru Mario sa plece la Milan, tocmai ca tin foarte mult la el. Pentru mine a fost ca un copil. Cu mine a debutat la Inter, cand avea 17 ani. Este genul de om pe care te poti supara de foarte multe ori, dar iti trece imediat. Si asta pentru ca este un om minunat.", a declarat Mancini.

Pe site-urile de socializare, englezii sunt convinsi ca au gasit adevaratul motiv pentru care Balotelli a decis sa plece la AC Milan :)

1 singur gol a marcat Mario Balotelli in campionat in acest sezon

VEZI AICI O SUPER GALERIE CU MANCINI SI BALOTELLI sau BaLOLtelli :)

FULLSCREEN
Lista cu țările europene care au impus restricţii de călătorie cetăţenilor români
BRAT