Maxim a plecat in Germania! 1,5 mil € de la Stuttgart, cel mai tare transfer al iernii in Liga I: "Astazi va face vizita medicala"

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Ianuarie 2013, 11:42

Maxim a luat primul avion spre Germania, dupa oferta de 1,5 milioane de euro pe care Stuttgart a facut-o pentru Pandurii Targu Jiu.

UPDATE: Stelistul Paul Parvulescu a spus ca a vorbit la telefon cu Maxim dupa aflarea vestii despre transfer.

"Maxim se afla in Germania, efectueaza vizita medicala. Daca vizita medicala va fi in ordine, atunci Maxim va fi in proprietatea clubului Stuttgart. Era foarte emotionat cand mi-a zis asta", a spus Parvulescu.


Impresarul lui Maxim a plecat alaturi de jucator in Germania pentru a perfecta transferul la Stuttgart.

"Este un acord cu clubul, ei va pot da mai multe detalii despre sume. Prin intermediul meu a venit aceasta oferta. Jucatroul calatoreste acum la Stuttgart sa faca vizita medicala si merg si eu cu el. Nu pot sa va spun exact detaliile, sunt confidentiale. Dar pot sa va spun ca este vorba despre un salariu de Bundesliga", a spus Marinescu la Sport.ro.

Informatia a fost confirmata si de presedintele clubului Pandurii: "Ne-a venit acum oferta, este vorba de 1,5 milioane de euro. Sincer, eu mi-a fi dorit sa il dam in vara, dar daca isi doreste neaparat sa plece acum, nu pot sa ma opun. Am mai avut o oferta si de la Freiburg.", a declarat Marin Condescu.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT