Mancini, in razboi cu sefii de la City! Mai vrea jucatori ca sa fie sigur de titlu! Ce raspuns a primit:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Ianuarie 2012, 12:36
Mancini, in razboi cu sefii de la City! Mai vrea jucatori ca sa fie sigur de titlu! Ce raspuns a primit:

Roberto Mancini e nefericit la City. E pe primul loc, dar echipa e in scadere de forma dupa doua infrangeri consecutive pe teren propriu cu United si Liverpool in Cupa Angliei si Cupa Ligii.

Ramas fara cativa jucatori de baza care au plecat la Cupa Africii pe Natiuni, Mancini a cerut intariri. Sefii sai nici n-au vrut sa auda de asa ceva dupa miliardul investit in ultimii trei ani. UEFA preseaza cluburile mari cu noua lege a Fair Play-ului financiar iar antrenorul italian a fost sfatuit sa isi ia gandul de la noi jucatori. Mancini il dorea enorm pe fostul campion mondial Danielle De Rossi de la AS Roma, dar si pe muntenegreanul Jovetic de la Fiorentina, cel care are insa o clauza uriasa de 30 de milioane de euro.


"Mancini e nefericit in aceste momente pentru ca sefii nu pot sau nu vor sa il sustina in aceste momente. Intelege ca legea UEFA ii preseaza, insa vrea ca o solutie sa fie gasita pentru ca ar fi pacat ca echipa sa ajunga pe primul loc la jumatatea sezonului si sa nu reziste acolo pana la final" a declarat o sursa din club pentru ziarul Daily Mirror.

Totusi, Mancini a primit asigurari ca intaririle vor sosi. Cu o singura conditie. Sa scape de Tevez, Wayne Bridge, Nedum Onuoha, jucatori exclusi din lot. City ii mai are sub contract pe Adebayor si Roque Santa Cruz, imprumutati tocmai pentru a scapa de salariile lor imense.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT