Mancini a SOCAT Anglia dupa ce a umilit DIAVOLUL! "City trebuie sa joace cum a facut-o United azi" Cum l-a impresionat Ferguson:

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Octombrie 2011, 18:54

	Mancini a SOCAT Anglia dupa ce a umilit DIAVOLUL! "City trebuie sa joace cum a facut-o United azi" Cum l-a impresionat Ferguson:

Roberto Mancini e omul zilei in Premier League! Nimeni nu credea ca echipa lui va fi in stare sa o desfiinteze pe United!

Victoria nu i-a luat mintile italianului. Mancini a fost impresionat de atitudinea jucatorilor lui United, care au atacat chiar si dupa ce au ramas cu un om mai putin pe teren!

"Nu conteaza ca am batut cu 6-1, e important ca am batut o echipa fantastica, asta conteaza. Pentru increderea noastra victoria e fantastica! Niciunei echipe nu ii e usor sa joace pe Old Trafford. E o onoare sa joci pe stadionul asta, United e o echipa foarte tare si poate sa-ti puna mereu probleme. Dupa eliminare ne-a fost mai usor, chiar daca si inainte jucasem foarte bine. Ii respect pe United pentru modul in care au jucat dupa eliminare.

Au incercat sa dea goluri si sa-si creeze ocazii chiar si in 10 oameni. E o mentalitate incredibila! Daca vrem sa ajungel la nivelul lor, trebuie sa copiem mentalitatea asta! Ma bucur pentru Balotelli, a dat doua goluri foarte importante si a jucat bine!", a spus Mancini.

Coronavirus România, 25 octombrie. Bilanţ total: 209.648 de persoane infectate şi 6.391 decese
BRAT

Modifică setările cookies