Manchester United l-a gasit pe noul Ronaldo! Dubla de senzatie pentru un PUSTI de 18 ani! ZIUA care a intrat in ISTORIE! VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Octombrie 2013, 15:08

	Manchester United l-a gasit pe noul Ronaldo! Dubla de senzatie pentru un PUSTI de 18 ani! ZIUA care a intrat in ISTORIE! VIDEO

►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

United a castigat in fata celor de la Sunderland, cu 2-1, desi a fost condusa inca din minutul 5.

Apoi, Moyes a fost salvat de un jucator de 18 ani, care a marcat de doua ori in cinci minute (55 si 61).

Januzaj il cheama pe pustiul care a intrat in istoria lui United drept cel mai tanar jucator care inscrie o dubla pentru diavoli, in toata istoria clubului.

Pustiul are parinti albanezi, a crescut in Belgia si a primit propunere sa joace pentru Nationala Angliei, insa a refuzat. Januzaj a fost cumparat de la Anderlecht in urma cu doi ani.

"Rooney a debutat sub comanda mea, Ross Barkley la fel. Adnan se ridica la nivelul lor, este un super talent, un jucator de mare mare valoare. Voiam sa incep cu el din primul minut inca din urma cu doua sau trei saptamani, insa din diferite motive am renuntat la idee. Ma bucur ca acum s-a intamplat asa. Este un moment special pentru club, pentru Adnan. Isi va aminti de acest meci pentru tot restul vietii lui", a spus Moyes dupa meci.

REZUMAT VIDEO AICI

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies