Luni 11 Septembrie 2017, 19:00

Manchester City, cea mai scumpa echipa din istoria fotbalului! TOP CIES Observatory: cum arata clasamentul formatiilor care si-au facut cele mai scumpe loturi


	Manchester City, cea mai scumpa echipa din istoria fotbalului! TOP CIES Observatory: cum arata clasamentul formatiilor care si-au facut cele mai scumpe loturi

CIES Football Observatory a dat publicitatii clasamentul celor mai scumpe formatii din lume. Potrivit specialistilor care au intocmit acest clasament, Manchester City este cea mai scumpa echipa din istorie.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

CIES Football Observatory a dat publicitatii un clasament al celor mai scumpe echipe din lume. Pentru intocmirea topului au fost luate in calcul sumele platite de cluburi pentru fotbalistii lor si nu pe evaluarile cotelor de piata.

In aceste conditii, City conduce clasamentul, platind 853 milioane euro pentru lotul pe care Guardiola il are acum la dispozitie.

Manchester City este urmata de PSG, care si-a facut lotul cheltuind 850 milioane euro. Din acesti bani, 222 milioane au fost cheltuite doar pe Neymar.

TOP 10 este completat de Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool, Arsenal si Tottenham.

De remarcat si faptul ca 6 din primele 10 echipe sunt din Premier League.

CLASAMENTUL COMPLET AICI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT