Marcos Rojo Louis Van Gaal Manchester United Anglia

Lovitura TERIBILA pentru Van Gaal! Rojo are umarul dislocat si nu va mai juca in 2014! Verdicul CRUNT al medicilor

Van Gaal are un inceput de cosmar la Manchester United! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 17:27
Data actualizarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 17:32

United a pierdut derby-ul cu City si a ajuns pe locul 10 in campionat! Van Gaal s-a plans de cele mai multe accidentari din cariera sa, iar acum a mai primit o veste proasta. Argentinianul Marcos Rojo are umarul dislocat dupa accidentarea din meciul cu marea rivala si va absenta cel putin trei luni de pe teren!

United a facut transferuri de 200 de milioane de euro in vara, dar are probleme uriase in aparare. Chris Smalling a primit rosu cu City si va fi suspendat cu Crystal Palace, in timp ce Phil Jones si Johnny Evans sunt in continuare accidentati.

Tanarul Blackett, promovat de Van Gaal in acest sezon e si el lovit, in timp de un alt fundas tanar de 19 ani, McNair abia a revenit dupa o accidentare in meciul cu City si l-a pierdut din marcaj pe Aguero la reusita castigatoare a aregentinianului.

Van Gaal l-a folosit pe Carrick in linia de fund cu City, mijlocas central de meserie, si el revenit dupa trei luni de accidentare. 

Rojo a fost cumparat dupa Cupa Mondiala de la Sporting cu 22 de milioane de euro. Titular in nationala Argentinei, Rojo s-a impus ca titular la Manchester in acest inceput de sezon. 

Lista uriasa de accidentari din mandatul lui Van Gaal la United. 

Van Gaal e sub Moyes dupa 10 etape in Premier League. 

Modifică setările cookies