"Lipsă de respect, n-am mai văzut așa ceva". Un star de la City a reacționat după criticile la adresa lui Erling Haaland

Manchester City Erling Haaland Jack Grealish Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 07:30
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 07:34

Manchester City a cucerit pentru al patrulea sezon la rând titlul de campioană în Premier League. 

Contestat că e "absent" în meciurile mari și că știe doar să marcheze goluri, Erling Haaland le-a închis gura criticilor după ce și-a adjudecat al doilea titlu consecutiv în Anglia.

”E bine, să știi! Cu cât ai mai mulți oameni care te urăsc și care te critică... Ei bine, cu atât ești mai bun. Dacă a fost un sezon prost, mă bucur, înseamnă că totul va fi mai bun la anul”, a spus Erling Haaland, după ultima etapă din Premier League. 

Jack Grealish l-a apărat pe Erling Haaland 

Criticat în nenumărate rânduri pe parcursul sezonului, atacantul norvegian a fost apărat de colegul său de echipă.

"Este incredibil, un 'killer'. A marcat 27 de goluri în Premier League, este lispă de respect, s-a vorbit că nu ar fi bun. Este incredibil, este mereu în careu. Nu pot să vorbesc la superlativ pe cât ar merita. 

Este un tip minunat. Nu cred că am văzut pe cineva cu etica sa de muncă. Lucrurile pe care le face, cum se recuperează, nu am mai văzut așa ceva", a declarat Jack Grealish, potrivit talkSPORT.

În sezonul în curs, atacantul norvegian, cotat la 180 de milioane de euro de site-urile de specialitate, a reușit să puncteze pe tabela de marcaj de 38 de ori în toate competițiile.

  • Premier League: 31 de apariții, 27 de goluri, cinci assist-uri
  • FA Cup: două apariții, cinci goluri
  • UEFA Champions League: nouă apariții, șase goluri, un assist
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!