Manchester United brentford Premier League Rio Ferdinand Anglia

Legenda lui Manchester United care a "turbat" pe rețelele social media după înfrângerea dezastruoasă cu Brentford

Manchester United a piredut cu 4-0 în Premier League, în deplasare la Brentford.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 17:50
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 17:49

Criza a pus stăpânire pe formația "diavolilor roșii", cu șapte partide în Premier League fără victorie și cu un eșec rușinos acasă la ocupanta locului 13 din stagiunea trecută: Brentford.

Rio Ferdinand, o legendă a lui United, a scris pe rețelele social media în timpul meciului ce simțea în momentele de cumpănă când Brentford parcă nu se mai oprea din marcat împotriva unei echipe de prestigiul trupei lui Erik ten Hag.

Ferdinant: „Mă doare capul”

„Pe grupurile de WhatsApp toți râd de mine”. „Brentford ne spulberă... Telefonul meu nu se oprește din sunat... Capul mă doare... Inima mea... Am nevoie de ajutor!”, „Suntem pe ultimul loc, nu mai stau pe rețelele social media!”, sunt mesajele pe Twitter postate de Rio Ferdinand.

Brentford - Manchester United 4-0

Trupa lui Erik ten Hag a fost îngenunchiată pe Stadionul Comunitar Brenford din Londra. Cu Ronaldo, Rashford și Eriksen trimiși în primul unsprezece, United a încasat patru goluri în doar 35 de minute!

Dasilva a deblocat tabela în minutul 10, Jensen a majorat în minutul 18, Mee a făcut 3-0 în minutul 30, iar Mbeumo a închis tabela la 4-0 în minutul 35. "Diavolii roșii" se află la al doilea eșec în startul campionatului și se situează în subsolul clasamentului, chiar pe ultima poziție.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies