Lampard si Van Persie au scapat de accidentari cu ajutorul "vraciului" lui Tanase!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 17:13
Lampard si Van Persie au scapat de accidentari cu ajutorul "vraciului" lui Tanase!

Lampard trece la masuri extreme pentru a scapa de accidentarea suferita inaintea amicalului cu Brazilia.

Mijlocasul lui Chelsea a plecat spre Serbia, unde va cere ajutorul "vindecatoarei din Belgrad", care se presupune ca a facut minuni folosind placenta de cal.

Mariana Kovacevic detine o clinica in Belgrad, desi nu are dreptul sa practice medicina. Lampard este insotit de fizio-terapeutul lui Chelsea.

Robin van Persie este ultimul jucator care a beneficiat de metoda minune: "Sunt foarte fericit, femeia asta este un miracol", a spus olandezul lui Arsenal dupa vizita la Belgrad.

Jucatorii lui Liverpool: Yossi Benayoun, Albert Riera, Fabio Aurelio si Glen Johnson au trecut si ei prin mainile sarboaicei.

Mariana Kovacevic a devenit cunoscuta si in Liga 1, dupa ce oficialii Stelei s-au gandit sa apeleze la ea pentru a-l scapa pe Cristi Tanase de accidentare.

Cabinetul "Doamnei Mariana” a fost calcat si de alti fotbalisti ce activeaza in Liga I. Ultimul dintre ei a fost Emilian Dolha, care in finalul campionatului trecut a suferit o leziune musculara de 4 cm si in cateva zile a fost pus pe picioare si a jucat imediat in partida cu Unirea Urziceni. Alti pacienti ai ei au mai fost Toni si Mara de la CFR si Hugo Luz de la FC Vaslui, anunta ProSport la vremea respectiva.

Panică în Gorj, din cauza italianului infectat cu coronavirus. Măsurile luate de autorități
BRAT