Anglia

Jurgen Klopp nu a mai rezistat: "Să vină la mine și îl pun la punct! M-am săturat să aud asta"

Jurgen Klopp visează la un nou titlu cu Liverpool, după ce a reușit să se apropie la un singur punct de liderul Manchester City, însă antrenorul german a fost nemulțumit la ultima conferință de presă din cauza anumitor declarații din spațiul public.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 16:16
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 16:17

Miercuri seară, Liverpool a câștigat restanța cu Arsenal, scor 2-0, după golurile lui Diogo Jota și Roberto Firmino, iar formația lui Jurgen Klopp a ajuns la 69 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Manchester City.

Jurgen Klopp îl apară pe Trent Alexander-Arnold

La conferința de presă de după meci, Klopp le-a răspuns celor care susțin că fundașul dreapta Trent Alexander-Arnold are probleme pe faza defensivă. Englezul de 23 de ani are un randament extraordianar în ofensivă, având deja 17 assist-uri în acest sezon, însă nu de puține ori i-au fost puse la îndoială calitățile de pe faza de apărare.

"Dacă cineva spune că Trent nu se poate apăra, atunci să vină la mine și îl pun la punct. M-am săturat să aud asta, nu știu ce mai trebuie să demonstreze băiatul ăsta. Trent s-a descurcat excepțional contra lui Gabriel Martinelli.

Dacă nu ar fi fost capabil să se apere, atunci nu ar fi jucat aici, cel puțin nu pe acea poziție. S-a îmbunătățit la toate capitole, inclusiv la cel defensiv. Este încă tânăr și se poate îmbunătăți și mai mult, însă nu are o problemă pe faza de apărare", a spus Klopp, citat de Mirror.

Trent Alexander-Arnold (23 de ani) a debutat la prima echipă când avea doar 18 ani, iar până în prezent a strâns deja 214 meciuri, 12 goluri și 60 de pase decisive, devenind unul dintre cei mai apreciați fundași dreapta din fotbalul internațional.

  • 80 de milioane de euro este cota de piațî a lui Trent Alexander-Arnold, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies