Incredibil! Chelsea renunta la Lampard pentru Diego de la Werder. Vezi un supergol marca Diego

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2008, 14:20
CHELSEA ARUNCA 32 DE MILIOANE DE EURO PENTRU DIEGO

Chelsea sta pe un butoi de pulbere. Dupa ce au fost eliminati din Cupa Angliei de anonima de la Barnsley, nimic nu mai e sigur la Chelsea. Avram Grant e amenintat cu demisia, iar mai multe dintre vedetele de pe Stamford Bridge sunt pe picior de plecare. Motivul? Capriciosul Abramovic s-a saturat de ei. Magnatul rus e gata sa renunte la Lampard, Drogba, Malouda, Makelele sau Belletti.

Abramovic a pus deja ochii pe un inlocuitor pentru Lampard. Diego de la Werder e dorit in Londra. Chelsea e gata sa arunce pste 32 de milioane de euro. Lampard a intrat in ultimul an de contract, dar Chelsea nu si-a aratat intentia de a se aseza la negocieri.

“E de necrezut. Frank este unul dintre cei mai loiali jucatori ai lui Chelsea, dar nu exista nici un semn de reinnoire a contractului. Din moment ce a intrat in ultimul an de contract, stim cu totii ca el poate pleca gratis, gratie legii Bossman. La club exista o teama reala in acest sens, asa ca oficialii vor aduce un brazilian”, scrie The Sun.

“In Europa exista un interes imens pentru Diego, dar probabilitatea cea mai mare ca suma ceruta sa fie platita vine din partea lui Chelsea”, spun englezii.

Diego are contract cu Werder Bremen pana in 2011, dar va fi greu pentru oficialii clubului german sa refuze suma propusa de miliardarul Abramovici in schimbul sau.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT