Branislav Ivanovic Chelsea Anglia

OFICIAL! Ivanovic, anchetat pentru "CANIBALISM"! Victima lui Suarez din 2013 a muscat la randul sau din adversar. FOTO

Chelsea a invins-o pe Everton, scor 1-0 si si-a pastrat avansul de sapte puncte fata de principala urmaritoare, Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 14:43
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 14:49

Branislav Ivanovici, victima "canibalului" Suarez in 2013, a incercat sa-l muste pe James McCarthy in finalul meciului cu Everton.

Ivanovici si McCarthy au avut o altercatie in care fundasul lui Chelsea a reactionat foarte violent. L-a stans de gat pe McCarthy, l-a lovit cu capul si apoi a incercat sa-l muste de umar.

Daily Mail scrie ca gestul lui Branislav Ivanovici, care a scapat nepedepsit de arbitrul Jonathan Moss, va fi judecat in aceasta dimineata de comisia de disciplina Premier League.

Federatia engleza a deschis oficial o ancheta si il va judeca pe Ivanovic in baza imaginilor video. Luis Suarez a primit 10 etape de suspendare dupa ce l-a muscat pe Ivanovic in 2013. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Jose Mourinho s-a enervat la conferinta de presa atunci cand a fost intrebat de reactia lui Ivanovici: "Daca mai aud o singura intrebare pe aceasta tema, ma ridic si plec!"

Chelsea e lider in Premier League, cu 13 etape inainte de finalul sezonului. Londonezii au un avans de 7 puncte in fata lui Manchester City si de 12 peste Manchester United.

In 2013, Ivanovic era victima lui Suarez. 

Modifică setările cookies