"HEY! HEY! La naiba! Iesi afara! Acum!" Scenele incredibile au iesit la lumina! Ce s-a intamplat intre Mourinho si Eva Carneiro in spatele camerelor TV

"HEY! HEY! La naiba! Iesi afara! Acum!" Scenele incredibile au iesit la lumina! Ce s-a intamplat intre Mourinho si Eva Carneiro in spatele camerelor TV

Scandalul dintre Eva Carneiro si Jose Mourinho tine primele pagini ale ziarelor din Anglia de la inceputul campionatului.

O singura etapa a trecut din Premier League, dar a fost suficient ca primul mare scandal din fotbal din aceasta vara sa se nasca.

Sky Sports a publicat astazi noi imagini cu momentul in care Jose Mourinho si Eva Carneiro s-au certat la marginea terenului la finalul partidei cu Swansea, meci incheiat 2-2. Aceste imagini nu au aparut initial pe transmisia in direct a meciului. VEDETI AICI VIDEO

"HEY! HEY! La naiba! Iesi afara! Acum!", i-a cerut Mourinho medicului sau, dupa ce Eva Carneiro a intrat pe teren sa-i acorde ingrijiri medicale lui Eden Hazard in minutele de prelungire ale meciului cu Swansea.

Desi accidentarea lui Hazard nu fusese grava, iar Evei Carneiro nu ii ceruse nimeni sa intre pe teren, aceasta a decis singura ca este cazul sa intervina, pentru ca Chelsea sa incheie meciul cu cel mai bun jucator al sau pe margine in secundele in care incerca sa marcheze golul 3, ceea ce l-a enervat pe Mourinho.

Dupa ce Eva a revenit pe banca, aceasta a avut un schimb dur de replici cu Jose Mourinho, momentul fiind surprins de camerele SkySports aflate langa banca de rezerve a lui Chelsea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies