"Si daca esti o secretara trebuie sa intelegi jocul!" Noi imagini cu cearta dintre Mourinho si Eva Carneiro. Replica medicului lui Chelsea

"Si daca esti o secretara trebuie sa intelegi jocul!" Noi imagini cu cearta dintre Mourinho si Eva Carneiro. Replica medicului lui Chelsea

2-2 s-a incheiat primul meci al lui Chelsea in acest sezon de Premier League, contra lui Swansea, pe Stamford Bridge.

Nervozitatea a fost uriasa pe banca lui Chelsea, acolo unde Jose Mourinho a avut o reactie dura la adresa medicului sau, Eva Carneiro, dupa o decizie a acesteia de a intra pe teren.

In prelungirile partidei, Hazard a ramas intins pe teren, moment in care Eva Carneiro a intrat pe gazon ca sa-i acorde ingrijiri medical, desi nici arbitrul si nici jucatorul nu au solicitat o interventie.

Scorul era 2-2, iar Chelsea cauta sa marcheze un gol de trei puncte pe final, moment in care Mourinho a izbucnit de nervi cand a vazut-o pe Eva intrand pe teren.

Potrivit regulamentului, in clipa in care un jucator primeste ingrijiri medicale este obligat sa paraseasca suprafata de joc. Mourinho a fost nervos pentru ca in cele mai importante secunde de la finalul meciului a ramas fara Hazard.

"Nu am fost multumit de stafful meu medical pentru ca indiferent daca esti un doctor sau o secretara pe banca, trebuie sa intelegi jocul.", a spus Jose Mourinho la finalul partidei.

Eva Carneiro a reactionat printr-o postare pe retelele de socializare: "Vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinerea sufocanta. Apreciez foarte mult gestul lor", a postat Eva Carneiro pe contul de Twitter.

SkySports a publicat astazi noi imagini cu momentul in care Mourinho a izbucnit la marginea terenului in clipa in care Eva intra pe gazon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies