Gerrard pune la cale o nouă lovitură, după Coutinho! Fostul său coleg de la Liverpool vrea să joace la Aston Villa

Steven Gerrard Aston Villa Luis Suarez Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:12
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:15

Steven Gerrard este gata să dea încă o lovitură la Aston Villa, după ce l-a adus sub formă de împrumut pe fostul său coleg de la Liverpool, Philippe Coutinho, care a debutat cu gol și assist.

Luis Suarez (34 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Atletico Madrid și își poate căuta un club la care să evolueze din vară. Acesta a refuzat oferte din partea echipelor ”cu nume” din Brazilia și este gata să se întoarcă în Premier League.

Luis Suarez ar putea fi antrenat de fostul său coleg la Aston Villa

Palmeiras, Corinthians și Atletico Mineiro l-au ofertat pe fostul atacant de la Barcelona și Liverpool. Suarez vrea, însă, să profite de șansa de a juca sub comanda lui Steven Gerrard la Aston Villa, scrie jurnalistul Gerard Romero.

Luis Suarez a jucat în Premier League pentru Liverpool între 2011 și 2014, după care a plecat la Barcelona pentru 81 de milioane de euro. Pentru ”cormorani”, Suarez a marcat de 82 de ori și a oferit 59 de assist-uri în 133 de partide, în toate competițiile.

În prezent, uruguayanul este evaluat de site-urile de specialitate la zece milioane de euro.

La Aston Villa, Suarez s-ar lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Gerrard este pe locul 13, cu 23 de puncte și un avantaj liniștitor, momentan, față de ultimul loc retrogradabil, ocupat de Norwich, care are 13 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!